top of page

KUNST IN DE KERK | ART FAIR VLAARDINGEN 2023

VRIJDAG 1 SEPTEMBER 19.30 UUR EN
ZATERDAG 2 & ZONDAG 3 SEPTEMBER VAN 12.00 - 17.00 UUR.

TOEGANG GRATIS!

De Art Fair in de Grote Kerk aan de Markt in Vlaardingen zal weer plek bieden voor zo’n 28 kunstenaars uit Vlaardingen en omstreken. De organiserende stichting Metamorfose werkt aan een fraaie en verrassende samenstelling en heeft een aantal kunstenaars op het oog om tot een volwaardige tentoonstelling te komen.
Op de zondag komen daar de resultaten bij van de op zaterdag door de plein-air schilders gemaakte werken om te worden gejureerd.
Kortom: Kunst in de Kerk, een plek waar je bij moet zijn om het werk van al die onderstaande kunstenaars te zien... en eventueel aan te schaffen.


Met kunstprojecten van o.a.: Roeland van Reem, Dick Tulp, Kateryna Solodka, John Laurens, Ger van de Geer, Annemarie de Jong, Wim Paalberends, Marloes Henger, Jeroen Verhoeff (natuurschilder), Look Boden (fotografie), Ilona Bruins (woven abstracts), Lou de Wit (wabdsculpturen), Irma Rengur, Mirjam Boomert (fotografie), Susan Ruiter, Zhanhong Liao, Marieke van Baalen, Robert Daalmeijer, Aad Hofman, Ben Kleyn (objecten), Salah Mohammed Ahmed, Marlies Heere, Lia Schäfer (urban sketches), Anthony van Gelder (plein-air werken Vlaardingen), Har Hensgens (contemporary art gallery), Fijkje Fontijne (beelden, Ype ten Hoor), Frans de Winter (beelden), Bikkel artist (glaswerk).


MUZIEKPROGRAMMA (in de Grote Kerk): Vrijdag 1 september: 20.30 – 21.30 uur | Paul van Kessel Trio

Toegang gratis!71 weergaven
bottom of page