top of page
10_edited.jpg
Achtergrond pagina LEREN strook2.png

Open SchildersAtelier

Houdt u van schilderen en heeft u zin om bij te leren? Tijdens het Open SchilderAtelier coach ik u naar behoeven en komen alle essentiële aspecten van het schilderen aan bod. • Elke dinsdagavond • Tussen 19:00 en 22:00 uur • Max. 10 deelnemers per avond Werkwijze U neemt uw eigen materiaal mee (olieverf, acryl of aquarel). U kiest uw eigen onderwerp, eventueel in overleg met mij. Ik coach u naar behoeven bij de opzet, uitwerking, afronding en natuurlijk aspecten als compositie, kleurgebruik, toonwaarden, contrasten, enz. Enige schilderservaring is gewenst. Aanmelden Wilt u op dinsdagavond komen schilderen? Meld u dan uiterlijk de zaterdag daarvóór aan. Dit kan via het aanmeldformulier op de website of per telefoon. Binnen 48 uur laat ik u weten of er plaats is. De lessen vinden plaats in mijn atelier aan de Zuidvliet 108. Betaling Het Open SchildersAtelier kost €10,- per persoon per uur (inclusief 21% btw). U bepaalt zelf hoe lang u komt schilderen (tijd wordt bijgehouden). Tijden worden afgerond op hele en halve uren. Aan het einde van de maand ontvangt u een factuur voor de geschilderde uren. De betaling dient binnen 14 dagen per bankoverschrijving te worden voldaan.

Privé Schilderles

Wilt u bepaalde vaardigheden van het schilderen eens echt goed oefenen? In een intensieve privéles schilderen we tegelijk hetzelfde onderwerp en leer ik u de kneepjes van het vak. • Per les op afspraak • 90 minuten • Schilderervaring gewenst Werkwijze U neemt uw eigen materiaal mee (olieverf, acryl of aquarel). We schilderen gelijktijdig hetzelfde onderwerp, waardoor u kunt zien hoe ik te werk ga. Ik coach u naar behoeven bij de opzet, uitwerking, afronding en natuurlijk aspecten als compositie, kleurgebruik, toonwaarden, contrasten, enz. Aanmelden U kunt zich aanmelden via de aanmeldknop op de website of per telefoon. Voor iedere les spreken we een geschikt moment af. Privélessen zijn beperkt beschikbaar. De lessen vinden plaats in mijn atelier aan de Zuidvliet 108. Betaling De kosten zijn €30,- per les (inclusief 21% btw). Aan het einde van de maand ontvangt u een factuur voor het aantal lessen. De betaling dient binnen 14 dagen per bankoverschrijving te worden voldaan.

"De dinsdagavonden bij Dick zijn altijd leerzaam. Hij weet op een bescheiden manier het beste uit je te halen en laat goede voorbeelden zien. Maar ook de sfeer, de koffie en het gezelschap kan ik erg waarderen."

Martha, Open SchildersAtelier

"In de jaren dat ik bij Dick schilder, valt mij altijd op dat hij mij met veel enthousiasme, geduld en kunde les geeft. Ik merk dat ik heel anders ben gaan nadenken over de schilderkunst en de manier waarop een schilderij tot stand komt. De lessen zijn altijd gezellig en ik ga er met veel plezier naar toe!"

Marieke, Privé Schilderles

bottom of page