top of page

Expositie 'Schilderlust', een lust voor het oogIn Tavenu Maasland zijn dit najaar kunstwerken te zien van deelnemers aan het Open SchildersAtelier van Dick Tulp, beeldend kunstenaar uit Maassluis. Er wordt een reeks naar de realiteit geschilderde werken getoond waar de schilderlust van afstraalt: portretten, landschappen, stadsgezichten, interieurs, dierfiguren en meer. Uitgevoerd in olieverf, acrylverf, aquarel of gemengde technieken.


Het open SchildersAtelier, dat gericht is op groei en ontwikkeling van schildervaardigheden van schilderliefhebbers, draait al een aantal jaren met succes. De deelnemers kiezen zelf hun onderwerpen en materialen. In de uitwerking die zij op het oog hebben, worden zij vakkundig begeleid door Tulp, die de sessies met enige regelmaat afwisselt met een ‘special’: een studieavond of een modelsessie, speciaal gericht op het oefenen van specifieke kennis of vaardigheden.


De exposanten zijn: Saskia van Hese, Terri Kram, Kees Maat, Corien Robbemond, Marieke Veerman, Gerda Vermeer, Gerrit Vermeer en Martha Vollering.


De expositie wordt geopend door Dick Tulp op vrijdag 28 oktober om 19:00 uur en is te bezichtigen op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddagen van 14:00 - 17:00 uur tot en met zondag 20 november 2022 in expositieruimte TAVENU, Pinasplein 5, 3155 VX Maasland.

48 weergaven

Commenti


bottom of page