Ik hou ervan om anderen aan het schilderen te krijgen. Niets doet me meer plezier dan te zien hoe mensen groeien en opbloeien wanneer ze hun creatieve vermogen ontdekken.

Enkele jaren heb ik aquarelles gegeven aan de plaatselijke Kunst- en Cultuuracademie. Ook heb ik met veel plezier vele demonstraties en workshops gegeven in aquarel-, acryl- en olieverfschilderen in samenwerking met The Fine Art Collective aan de Willem de Kooning Academy (Rotterdam), de Minerva Kunstacademie (Groningen) en in vele grote winkels voor kunstenaarsbenodigdheden in Nederland en België.

Voor enthousiaste schilderliefhebbers houd ik al enkele jaren elke dinsdagavond Open Schilders Atelier. Heel eenvoudig: tussen 19:00-22:00 uur kom je schilderen in mijn atelier, voor de tijd die je uitkomt. Je kiest je eigen onderwerp en neemt je eigen materiaal mee. Ik coach je bij de uitwerking van je onderwerp. Enige schilderervaring is gewenst. Er is ruimte voor 10 deelnemers maximaal. Je betaalt per
maand achteraf, per bank, op factuur.

Op verzoek geef ik ook privéles. Tijdens intensieve sessies leer ik je om belangrijke aspecten van het schilderproces meester te worden. Hier is enige schilderervaring een vereiste. Over deze lessen maak ik graag maatwerk-afspraken met je.

Interesse? 

Open Schilders Atelier voldoet aan de corona-voorschriften. Tot nader bericht is er momenteel geen Open Schilders Atelier.